Велика цукрова компанія створила соковите рослинне м’ясо із жому – NEWFOOD

Fidesse – це інгредієнт, який має надати ідеальної текстури й соковитості рослинному м’ясу. 

У компанії говорять, що витратили багато часу та ресурсів на дослідження і розробку нового продукту, адже прагнули максимально використати потенціал жому цукрових буряків.

Жом цукрових буряків, який є побічним продуктом у виробництві цукру, має унікальні властивості. Зокрема, він містить багато клітковини, що дозволяє утримувати вологу. Ця властивість робить Fidesse ідеальним для створення м’ясних альтернатив, де текстура та соковитість є критично важливими для споживачів.

Більшість інгредієнтів, що наразі використовуються для створення рослинного м’яса, є сухими й не здатні ефективно утримувати вологу. 

Натомість інгредієнт із жому робить рослинне м’ясо дуже соковитим

Іншою перевагою Fidesse є його нейтральний смак та колір, що дозволяє розробникам продуктів легко інтегрувати його в рецептуру, використовуючи власні спеції та ароматизатори. 

Першим клієнтом, який використав Fidesse, стала компанія Aviko. Вона інтегрувала перероблений жом у рослинний фалафель. 

Cosun Beet Company також дослідила можливості жому і в інших альтернативах, зокрема, рослинних сосисках та котлетах.


Джерело https://newfood.media

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra