В Україні запустили виробництво кефіру з гіпоалергенного молока – КУРКУЛЬ

 

«Ічнянський завод сухого молока та масла» з Чернігівщини запустив у виробництво кефір і нову лінійку йогуртів із молока А2. Про це повідомили на підприємстві.

Так, кефір 2,5% жиру виготовлений за класичними рецептурами, має ніжну текстуру та приємну кислинку.

Йогурти виготовляються з натуральних інгредієнтів, без штучних добавок і консервантів. Є декілька варіантів смаків: полуниця — злаки, манго — маракуя, черешня, груша-яблуко, а також без цукру.

Нагадаємо, головна відмінність молока А2 від звичайного молока А1 полягає у тому, що воно містить інший вид амінокислот, які не викликають побічних алергічних реакцій та порушень травлення в організмі людини.

В Україні його виробництво було запущене Сумським національним аграрним університетом та ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла» у березні 2020 року.

 

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2025 р.


Джерело https://kurkul.com

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra