Нектар із щавля: колишній айтішник чавить на Прикарпатті сік із мікрозелені – NEWFOOD

Переїхавши з початком повномасштабного вторгнення на Прикарпаття, Володимир заснував сіті-ферму «Micro Green Прикарпаття». 

Спочатку це було приміщення на 70 квадратних метрів, сьогодні ферма займає площу 350 м² і є лідером на ринку мікрозелені в місті.

Основними культурами ферми є горох, соняшник та редиска. Також сіють екзотику — як то японська морква та щавель Мері, та вирощують їстівні квіти. Під останні відведено п’ять стелажів, з яких можна отримати близько 20 тис. суцвіть.

Володимир розповідає, що із мікрозелені згодом почали виготовляти сік. Це – концентрат, який містить усі корисні вітаміни

30 мл соку вітграсу замінюють до 1,5 кг овочів і фруктів на день

Сік можна додавати до інших напоїв чи змішувати із фруктовими та овочевими соками, що робить його дуже універсальним.

Загалом «Micro Green Прикарпаття» виготовляє 35-38 тисяч порцій зеленого соку щомісяця.

 

Зараз продукція «Micro Green Прикарпаття» доступна в мережі магазинів «Сільпо» та «Арсен». 70% збуту доводиться саме на ритейл. Як вважає засновник компанії, це важливо для збільшення впізнаваності бренду і популяризації його продукції серед широкого загалу споживачів.

Поряд з цим, 30% обсягу збуту мікрозелені доводиться на ресторани. 


Джерело https://newfood.media

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra