Розробник, що виростив із гену мамонта доісторичне м’ясо, представляє інший унікальний продукт – NEWFOOD

Vow створює культивоване м’ясо із клітин рідкісних японських перепелів Coturnix japonica.

Продукт вирощують без застосування суперечливої ​​фетальної бичачої сироватки та антибіотиків, щоб отримати дійсно етичну альтернативу традиційному м’ясу.

Птахи виду Coturnix japonica

З цим кроком Vow стає четвертою компанією у світі, яка отримала схвалення на культивований м’ясний продукт (після американських компаній UPSIDE Foods і GOOD Meat та ізраїльської біотехнологічної компанії Aleph Farms). 

Зазначимо також, що Vow – компанія, яка дійсно лишає слід в історії. Раніше вона привернула увагу всього світу тим, що виростила із гену мамонта доісторичне м’ясо на фрикадельки. Тепер Vow взялася за іншу рідкісну тварину, і цього разу – у промислових масштабах.

Культивовані перепілки будуть випускатися під брендом Forged.

Джордж Пеппоу, генеральний директор Vow, вважає, що кухарі створили справжній шедевр із клітинного м’яса перепелів – “з унікальними смаками та текстурами, які ще ніхто ніколи не пробував”. 

Зокрема, з етичного м’яса готують надзвичайно смачне парфе з додаванням масла, цибулі шалот, крохмалю, портвейну, часнику, бренді, овочевого і фруктового концентратів, оливкової олії, солі й чебрецю.

Жителі Сінгапуру зможуть скуштувати новий продукт з 12 квітня

До того як отримати схвалення на культивоване м’ясо Vow займалася його розробкою протягом 5 років. Загальна сума фінансування компанії наразі складає $56 млн.

Джерела: Vow, Vegconomist


Джерело https://newfood.media

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra