Переробку томатів на новій лінії розпочали в українській компанії “Стодола” – EastFruit

В українській компанії “Стодола” (Stodola Organic Farm) розпочався сезон переробки томатів, з яких виготовлятимуть усі види продукції з помідорів: сік, соуси, мариновані та в’ялені томати, пюре для виготовлення снеків, діпів і напоїв, передає EastFruit.

Про це AgroPortal.ua розповів власник переробного підприємства Ян Островський.

“Цього року тестуємо нову лінію. Її потужність становить 2 т/год за вхідною сировиною. На такий обсяг переробки вийдемо наступного року. Цього року поки що важко сказати, який обсяг буде перероблено”, – зазначає Ян Островський.

 

Він додав, що в основному вироблена продукція під ТМ “Стодола” буде реалізовуватися на внутрішньому ринку, але також плануються тестові партії на експорт.

Як раніше писав EastFruit, органічна аджика виробництва компанії “Стодола” нещодавно вперше з’явилася на полицях американських магазинів.

Фото: Facebook компанії


Джерело https://east-fruit.com

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra