«Станіславська сироварня» розширюватиме виробництво – AgroTimes
Після того, як торік сир «Станіславської сироварні» отримав найпрестижнішу відзнаку в своїй категорії на міжнародному конкурсі сирів World Cheese Awards, компанія змінила стратегію розвитку та почала мріяти масштабніше.
Про це розповіла засновниця «Станіславської сироварні» Наталія Пальчак, пише AgroPortal.
«Збільшився обсяг продажів, тож ми можемо більше інвестувати у розвиток та розширення сироварні, – зазначила вона. – Крім того, ми виграли грант від Дія.Бізнес і запускатимемо магазин на колесах для виїзної торгівлі, як це роблять в Європі».
Сироварня планує експериментувати з овечими сирами. Але головними цілями є масштабування, збільшення обсягів виробництва і продажів, будівництво приміщення з виробництвом і дегустаційною залою.
«Ми помітили позитивні тенденції: виробників почали поважати, є запит на локальний крафтовий продукт і від місцевих, і від туристів, адже всі шукають емоцію», – зауважила Наталія Пальчак.
Як повідомлялося, херсонська сироварня «Лиманська коза» отримає грант на відновлення від італійського концерну.