Еко-ферма із Закарпаття розпочала виготовляти новий козиний сир – КУРКУЛЬ

Еко-ферма і сироварня «Розенталь» із села Кваси, що на Закарпатті, презентувала новинку — напівтвердий гуцульський сир «Капріно».

Про це повідомляє сироварня на своїй сторінці у Facebook.

«Це витриманий напівтвердий сир із молока кіз зааненської породи, що випасаються на гірських полонинах Закарпаття. Для «Капріно», звареного на нашій сироварні, притаманний пікантний вершковий присмак з нотами трав, що є результатом збалансованого харчування та вільного випасу поголів’я», — зазначають у сироварні.

Довідково: Сироварня розпочала свою роботу 27 квітня 2019 року. Виготовляє тверді, напівм’які, йогуртові сири з молока голштинських корів та кіз зааненської породи: Гоц, Кєвеле, Мольфар («На пиві», «червоний» і «лісовий»), Васкул, камамбер.

Також на фермі виготовляють 4 різновиди 100% овечої бриндзі (класична, бужена, з паприкою і з трюфелем) та унікальну сирну сіль — продукт натуральної ферментації з нульовим вмістом цукрів.

 

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.


Джерело https://kurkul.com

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra