Вчені виготовили молоко з кабачка – AgroNews

На сьогодні вже нікого не здивуєш мигдальним, вівсяним чи соєвим молоком. Більш того, шведи створили молоко з картоплі, яке приємне на смак, та досить добре збивається у пінку для ідеального латте. Про це повідомляє newfood, пише agronews.ua.

Хоук Шейн Ньюман, один з провідних фермерів, що вирощує кабочу — японський сорт кабачків у партнерстві з шеф-кухарем Сачі Номурою, котрий створив перше у світі молоко з авокадо випустили на ринок інноваційний продукт — кабочамілк.

Кабочамілк є повністю веганським, не містить штучних ароматизаторів та барвників, без ГМО та холестерину

Таке молоко можна зберігати при кімнатній температурі, воно багате клітковиною, залізом, вітамінами С, А та бета-каротином.

На виробництво кабочамілк йдуть продукти нижчої категорії або такі, що втратили товарний вигляд і в іншому випадку вони пішли б у відходи.

Компанія працює над експортом кабачкового молока до Японії та Кореї, а зважаючи на те, що Нова Зеландія є одним з найбільших експортерів кабочі до цих країн, ймовірно Kabochamilk може отримати доступ до понад 5 тис. азіатських роздрібних торгових точок.

Наразі продукція вже доступна в елітних мережах магазинів Японії.

Нагадаємо, що ціни на пшеницю знову зросли.


Джерело https://agronews.ua

Відповісти

Ваш email не публікується