Високогірна карпатська сироварня почала виробляти грюєр і пармезан – AgroTimes

Високогірна сироварня «Далекі гори» (Івано-Франківська область) освоїла виробництво сиру грюєр.

Про це повідомили у господарстві.

«Він нічим не поступається швейцарському, окрім гуцульської назви – Опришківський», – уточнили українські сировари.

Крім того, «Далекі гори» нещодавно почали виробляти й італійський пармезан.

Як повідомлялося, для виготовлення сирів використовується лише екологічно чисте високогірне молоко.

Сироварня використовує лише голландські та швейцарські технології відповідно до європейських стандартів якості.

Нагадаємо, імпорт сирів до України за 7 місяців зріс на 12,4%.


Джерело https://agrotimes.ua/

Відповісти

Ваш email не публікується