Незвичайний спосіб вирощування кавунів дає на 30% більше врожаю
Каліфорнійська компанія Pacific Trellis Fruit дебютувала з новітнім продуктом: кавунами, вирощеними в тіні, без грунту, на вертикальних стовпах
На даний момент проводиться тестування нової методології: вирощування кавунів без кісточок на вертикальних стовпах всередині затіненого шатра.
На відміну від традиційного способу, подібна методика забезпечує на 30% більш високу врожайність. Наявність тіні допомагає зберегти зовнішній вигляд і якість продукції, а також значно захищає кавуни від впливу сонця, сильного вітру і комах.
За словами генерального директора Pacific Trellis Fruit Джоша Лейхтера, методологія яка практикується в компанії, має позитивний вплив на навколишнє середовище, оскільки для вертикального вирощування кавунів потрібно менше води і землі.
Крім цього, завдяки тому, що кавуни ростуть в тіні, урожай зберігається значно краще. У жаркий сезонний період циркулює прохолодне повітря, а в холодні зимові місяці утримується тепле повітря.
Наразі продукція під маркою «Dulcinea Brand PureHeart» продається в обмеженій кількості.
Agri – gator