Сорт груші жовтіє у холодильнику без втрати якості – AgroTimes

Груша Яблунівська має привабливий жовтий колір, який набуває під час зберігання в холодильнику без втрати товарної якості.

Таким спостереженням в інтерв’ю журналу «Садівництво по-українськи» поділився Владислав Макаренко, співвласник фермерського господарства «Макосад».

Розповсюджений осінній сорт груші Ноябрьська добре продається лише з жовтня до Нового року.

«Можна цю грушу продавати і до травня наступного року, але за своїми споживчими якостями вона поступається Яблунівській, – зазначив він. – Жовтий колір останньої більш цікавий для українського споживача. Крім того, більша щільність Яблунівської дозволяє зберігати її набагато довше у товарній якості».

За словами Макаренка, жовтого кольору Яблунівська набуває під час зберігання у холодильнику при температурі -0,5..-1°C, не втрачаючи при цьому товарні якості. Цей сорт має гарну лежкість на прилавку супермаркету.

Незважаючи на це, фермер вважає Ноябрьску одним з найкращих сортів, який має свою нішу на внутрішньому ринку.

 


Джерело https://agrotimes.ua/

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra