Експерт назвав нюанси контролю СО2 для овочів борщового набору – AgroTimes

Капусту, моркву і буряк не можна зберігати разом в одній камері сховища.

Про це у своїй статті для журналу «Плантатор» розповів Олесь Капітанчук, керівник компанії «Толсма Текнік», яка постачає обладнання для овочесховищ.

«Важливо мати всередині контроль рівню СО2, – наголосив він. – Високий рівень газу негативно впливає на якість зберігання. Більшість компаній контролює цей процес за рахунок мінімізації СО2. Газ важкий і знаходиться внизу – саме там має бути витяжка, яка прибирає його. У системі управління сховищем виставляється певний режим увімкнення/вимкнення цієї витяжки».

Капуста, морква і буряк зазвичай збираються у кінці жовтня – на початку листопада, коли їхня температура досить низька, і вона має залишатися такою потім у сховищі – +0,5..+1°C. Важлива і досить висока відносна вологість.


Джерело https://agrotimes.ua/

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra