Унікальне виробництво м’ясних джерків — AgroPortal.ua

У селі Шепіт на Івано-Франківщині подружжя Миколи Матійчука і Світлани Олексюк заснувало бренд Gregit.UA. На виробництві сушать м’ясо не лише з традиційних свинини, курятини чи яловичини, а ще із конини та баранини.

Частину сировини сім’я має свою, зокрема баранину, решту — закуповують у місцевих мешканців або ж у фермерів регіону.

Найбільш затребуваною є баранина, адже період її переробки припадає тільки на осінь, і там найменше відбірного м’яса. Але дуже популярна і конина. Вона має свій екзотичний солодкуватий смак, що є цікавим для туристів.

Ковбаса з баранини від Gregit.UA входять до «Неймовірної крафтової торбини» — платформи, де об’єднані українські виробники крафтової продукції.

Джерело: Сніданок з 1+1 // YouTube


Джерело http://agroportal.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra