Названо напрями фермерства, які цікавлять рестораторів — AgroPortal.ua

Меню київського ресторану «Бавовна» на 95% складається з локальних сезонних інгредієнтів, а кожна страва має дотик вогню (щось підкопчене, обсмалене або задимлене).

Про це під час прямого ефіру в Instagram повідомила власниця та бренд-шеф ресторану Альона Смірнова.

«На 95% ми використовуємо локальні інгредієнти. Чому не 100? Бо спеції беремо закордонні (шафран, перець тімут тощо). Це також стосується і альтернативних видів молока, зокрема кокосового», — пояснює бренд-шеф.

Смірнова зазначає, що з молочною продукцією проблем немає, адже пропозиція значно перевищує попит. Натомість є продукти, які можна назвати дефіцитними, — зелень і трави.

«М’ясо (яловичина), а особливо дичина (козуля), є однією з найпопулярніших категорій ресторану, але тут теж відчувається нестача пропозиції. Для українських птахівників цікавим напрямом може стати розведення м’ясної породи голуба карно, це досить популярний продукт у Європі. Якби я знайшла постачальника, то з радістю б додала таку страву до меню», — говорить Альона Смірнова.

Крім того, ресторан постійно шукає нові компоненти для страв. Наприклад, бренд-шефа цікавлять йошта та українські лимони, які могли б урізноманітнити меню.


Джерело http://agroportal.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra