Експерти розповіли, який спосіб приготування кави найбільш шкідливий – AgroNews

Кава — це вже не просто напій, а щоранковий ритуал багатьох українців. Вона заряджає енергією та, водночас, розслаблює. Однак, є один спосіб приготування, на думку вчених, який робить каву надзвичайно шкідливою для організму. Про це повідомляє ТСН, пише agronews.ua.

Як показали наукові спостереження, найкориснішим напоєм є фільтр-кава. Він готується методом одноразового проходження води через фільтр з меленою кавою всередині. Рідина просочується через порошок, вимиваючи при цьому всі шкідливі речовини. Кавову гущу після приготування викидають. В більшості кав’ярень подають саме фільтр-каву.

Чому такий напій корисний для нашого організму? На думку вчених, в фільтр-каві зберігається максимальна користь кавових зерен, а ось шкідливий осад залишається на мінімальному рівні.

Також у фільтрованій каві міститься велика кількість антиоксидантів, які в свою чергу знижують ризик розвитку серцевих захворювань.

А ось найшкідливішим способом приготування кави є нефільтрований напій. Йдеться про ту каву, яку п’ють разом з гущею. Тобто такий напій заварюють прямо в кружці, турці чи за допомогою французького преса.

Головна небезпека нефільтрованої кави в тому, що в ній міститься в 30 разів більше холестерину, ніж у фільтрованій. А це створює сильне навантаження на ваше серце. Якщо пити нефільтровану каву постійно, то напій буде “садити” один з найголовніших органів в вашому організмі, призводячи до невідворотних проблем.


Джерело https://agronews.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra