В Україні створили ідеальне молоко для приготування кави – AgroNews

Український бренд “Молокія”, продукцію якого виготовляє “Тернопільський молокозавод”, випустив молоко “До кави”, створене спеціально для приготування кавових напоїв. Про це повідомляє newfood, пише agronews.ua.

Це – молоко екстра ґатунку з вмістом жиру 2,5%. Воно призначене для створення ніжної, густої та однорідної молочної пінки, що ідеально підходить для капучино чи лате. Калорійність продукту складає 53 ккал.

“Молоко “До кави” — коров’яче, збалансоване за складом білків і жирів, що робить його ідеальним вибором для приготування кавових напоїв” – , діляться у “Молокії”.

У компанії розповідають, що мистецтвом приготування найкращої кави з новим молоком володіють баристи школи CUSTOM COFFEE. Вони навчатимуть і інших тому, як створити ідеальну чашку кави.

“Для ідеального балансу смаку кавово-молочних напоїв важливо вибрати правильне молоко. З Molokia ми досягаємо цього балансу”, — коментують у CUSTOM COFFEE, додаючи, що молоко “До кави” має збалансоване поєднання білків і жирів, що необхідно для приготування смачної чашки капучино або лате.


Джерело https://agronews.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra