Стало відомо, в якому м’ясі практично немає холестерину – AgroNews

Високий рівень холестерину в крові провокує ризики розвитку різноманітних серцево-судинних захворювань, зокрема хвороб серця, атеросклерозу, утворення тромбів, інфаркту та  інсульту. Про це повідомляє ТСН, пише agronews.ua.

За словами лікарів, основні причини високого рівня холестерину в крові – це насичені жири і трансжири. Тому перехід на продукти з низьким вмістом насичених жирів допоможе вирішити проблему.

Яке м’ясо містить найменше жирів та холестерину:

Куряча грудка містить незначну частку жиру й холестерину. У половині грудки є лише 73 мг холестерину і менше 1 г насичених жирів.

Свиняча вирізка. На 85 грамів м’яса припадає лише 62 мг холестерину й 1 г насичених жирів.

Фарш із індички. На 100 грамів продукту припадає лише 79 мг холестерину та 2 г насичених жирів.

Яловичий стейк можна сміливо вживати, якщо у вас підвищений холестерин. На 85 г продукту припадає 65 мг холестерину і близько 2 г насичених жирів.

Яловичий фарш. У 100 грамів пісного фаршу міститься 70 мг холестерину і 2,5 г насичених жирів приблизно. У магазинах можна купити пісну яловичину, в якій міститься 73 мг холестерину і близько 4,5 г насичених жирів на порцію.


Джерело https://agronews.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra