Продовольчий гігант з офісом в Україні переробляє яблучні вичавки на інгредієнт для сметани – NEWFOOD

Замість того, щоб викидати ці побічні продукти, компанія переробляє їх для створення натурального пектину — інгредієнта, який використовується у великій кількості харчових продуктів. 

Це не лише дозволяє зменшити кількість відходів, але й відповідає сучасним вимогам споживачів до екологічно чистих та натуральних продуктів.

Cargill використовує цей натуральний пектин для виробництва різних харчових продуктів, зокрема йогуртів, сметани, кисломолочних напоїв, джемів, желе та кондитерських виробів. 

Завдяки своїм властивостям згущування, стабілізації та гелеутворення, пектин допомагає покращити текстуру продуктів та забезпечити їх стійкість при зберіганні. 

Пектин є повністю рослинним, тож підходить для веганів та вегетаріанців

Унікальність пектину полягає в його здатності зберігати потрібну текстуру в продуктах зі зниженим вмістом цукру, пояснюють в компанії. Це дуже важливо, оскільки сучасні споживачі дедалі частіше обирають продукти з меншою кількістю цукру та натуральними інгредієнтами. 

За даними Innova Market Insights, 83% нових джемів та 33% молочних продуктів з пектином мають знижений вміст цукру.

 


Джерело https://newfood.media

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra