Український виробник за допомогою бронзи створює макарони, які найкраще просочуються соусами – NEWFOOD
Це стало можливим завдяки впровадженню італійських технологій, які значно підвищують якість продукції, повідомляє виробник.
Унікальність підходу “Терлич” полягає у використанні італійських бронзових фільєрів – спеціальних деталей, що надають пасті пористу текстуру. Це рішення дозволяє макаронам краще вбирати соуси, що покращує смакові якості готових страв.
Такий підхід є поширеним переважно серед італійських виробників
У “Терлич” розповідають, що виробництво органічних макаронів здійснюється з твердих сортів пшениці та спельти, які вирощуються без використання синтетичних пестицидів та гербіцидів.
Макарони виготовляються в смт Млинів Рівненської області, де розташовані виробничі потужності компанії.