Український виробник за допомогою бронзи створює макарони, які найкраще просочуються соусами – NEWFOOD

Це стало можливим завдяки впровадженню італійських технологій, які значно підвищують якість продукції, повідомляє виробник.

Унікальність підходу “Терлич” полягає у використанні італійських бронзових фільєрів – спеціальних деталей, що надають пасті пористу текстуру. Це рішення дозволяє макаронам краще вбирати соуси, що покращує смакові якості готових страв.

Такий підхід є поширеним переважно серед італійських виробників

У “Терлич” розповідають, що виробництво органічних макаронів здійснюється з твердих сортів пшениці та спельти, які вирощуються без використання синтетичних пестицидів та гербіцидів.

Макарони виготовляються в смт Млинів Рівненської області, де розташовані виробничі потужності компанії.


Джерело https://newfood.media

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra