Традиційні японські десерти разбавлять білком, який синтезують із повітря – NEWFOOD
У рамках співпраці з японським виробником харчових продуктів Ajinomoto Group, на ринок будуть представлені місячні торти та сендвічі з морозивом.
Ці продукти з’являться під новим брендом Ajinomoto – Atlr.72™, який фокусується на свідомому споживанні.
Solein замінює молочні інгредієнти у десертах та забезпечує високий вміст протеїну
Виготовляють його у прямому сенсі з повітря. На винайдення, удосконалення та комерціалізацією незвичайного інгредієнта Solar Foods залучила понад $42 млн.
Особливої уваги заслуговує місячний торт Atlr.72 Flowering Mooncake, який виконаний у стилі сендвіч-печива і наповнений зефіром, виготовленим з фруктового пюре.
Торт буде представлений у чотирьох осінніх смаках: японський юдзу, Кіото Уджі матча, малина та чорна смородина.
Новинку почнуть продавати напередодні Свята середини осені, коли в Сінгапурі традиційно дарують один одному місячні торти.
Пілотний запуск відбудеться саме в Сінгапурі, оскільки саме ця країна надала регуляторний дозвіл на використання білка, отриманого із повітря. У майбутньому Ajinomoto планує розширити бренд Atlr.72™ на інші країни та запустити ширший асортимент продукції.
Очікується, що у найближчі місяці безпечним Solein визнають також у США.