Сторічний бренд створив курятину в порошку, яка за хвилину перетворюється на м’ясо – NEWFOOD

Нова лінійка продуктів включає Plant-Based Chick’n, виготовлений лише з одного інгредієнта — конопляного протеїну.

Продукт від TerraMeat є зручним для споживачів, оскільки його можна зберігати при кімнатній температурі. Для приготування до порошку з конопляних зерен потрібно додати воду і трохи олії, а потім розігріти його в мікрохвильовці протягом 90 секунд.

Котлети із цього місива можна приправити й готувати на грилі, запікати, тушкувати або смажити.

“У свої 90 років я бачив багато змін у харчовій промисловості, але я вірю, що Elmhurst TerraMeat Plant-Based Chick’n має потенціал переосмислити ринок рослинного м’яса, ” – сказав генеральний директор Elmhurst 1925 Генрі Шварц, батько і дядько якого заснували бренд 100 років тому.

Досі Elmhurst 1925, яка перейшла з виробництва молочних продуктів на рослинні у 2017 році, була відома своїми “чистими етикетками” веганських молочних продуктів, сметани та готових до споживання лате. Тобто у їх складі були лише прості інгредієнти.

Вихід на ринок рослинного м’яса є цікавим кроком, враховуючи, що ця категорія є перенасиченою та фінансово складною. Наприклад, торік у США продажі м’ясних і рибних аналогів впали на 12%, у той час, як рослинне молоко зросло лише на 1%.

Elmhurst 1925 ставить на свою технологію — той самий процес HydroRelease, який уже використовується для виробництва рослинного молока. 

“Ми починаємо з конопляного зерна”,— говорить Шеріл Мітчелл, старший віцепрезидент з виробництва інгредієнтів у Steuben Foods, яка виробляє TerraMeat Chick’n. Зерно подрібнюють в борошно або пасту, виділяють білок.

За відносно низьких температур білок починає коагулювати й змінюватися. “Коли ви додаєте воду, трохи олії й нагріваєте, він розвиває текстуру та шари, аналогічні м’язам. Ви фактично за хвилину отримуєте шматок м’яса з порошку, який виглядає, нарізається і готується як курка,” — поділилась вона.

У конопляного м’яса майже немає смаку, він досягається внаслідок додавання приправ. Як мінімум, говорить розробник, варто додати сіль та перець.


Джерело https://newfood.media

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra