Завдяки новітній технології з грибів та ферментованих овочів виготовляють сир – SEEDS

Бельгійська компанія Bolder Foods, яка використовує біомасну ферментацію для створення рослинних альтернатив, представила інвесторам інноваційні прототипи сиру, пише SEEDS.

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи їх як “вражаючі”.

Експерти вже назвали новий продукт “дуже перспективним використанням мікопротеїну”. Він має високу здатність зв’язувати воду, що надає сиру дуже кремову текстуру, пише vegconomist.

“Зараз у світі відбуваються страшні речі — інфляція, нестабільність на Близькому Сході, війна в Україні… невизначеності нескінченні. Але чи не саме тому наша місія в технологіях харчування та клімату так критично важлива?

Ми тут не просто для того, щоб будувати бізнес; ми тут, щоб допомогти врятувати планету, поки не стало занадто пізно. Зараз найгірший час для цього? Я кажу: ідеальний час!” – переконана співзасновниця і генеральний директор компанії Bolder Foods Ілана Тауб.

Нещодавно її було визнано героєм харчових технологій та агротехнологій F&A Next, ставши “справжнім новатором у світі харчових продуктів і сільського господарства”.

Компанію Ілани Тауб запросили представити свій продукт на головній сцені F&A Next у травні, де також було проведено демонстрацію продукту. Уже тоді компанія отримала неабиякий інтерес з боку інвесторів та потенційних партнерів. Зараз Bolder Foods зацікавлена у зборі коштів на подальше виробництво продукту.

SEEDS


Джерело https://www.seeds.org.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra