Стартап створив інноваційний цукор із відходів яблук та груш – NEWFOOD

Наразі цей продукт проходить оцінку безпеки в Управлінні з контролю за продуктами та лікарськими засобами США (FDA) та у майбутньому планується продаватися на американському ринку.

Keto-Fructose виготовляється за допомогою унікального процесу бродіння з побічних продуктів переробки яблук і груш, що дозволяє замінити звичайний цукор у різноманітній продукції, включаючи шоколад, випічку, фруктові начинки, глазурі та напої. 

За словами виробника, підсолоджувач зберігає всі основні функціональні характеристики цукру, при цьому має надзвичайну солодкість і не впливає на смак, текстуру або термін зберігання продукції.

“Ми розуміємо виклики, пов’язані з заміною цукру, і підкреслюємо, що ефективність альтернативи цукру вимірюється не лише смаком”, – зазначає Моаяд Абушохедім, генеральний директор Fooditive.

Зокрема, він має на увазі ширшу функціональність цукрозамінника, його екологічність на інноваційність.

Зараз розробник веде переговори з компаніями в секторі F&B, щоб представити інноваційний підсолоджувач ширшій аудиторії. Також Fooditive планує інтегрувати розробку у ширший перелік продуктів.


Джерело https://newfood.media

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra