Відома броварня варить із африканського зерна пиво, що смакує як шампанське – NEWFOOD

Фоніо – це зерно, яке відоме завдяки своїм високим харчовим цінностям та відмінним адаптаційним здібностям до різних кліматичних умов, а тепер – і у використанні для виробництва крафтового пива.

Зерно фоніо Бруклінській пивоварні після попередньої обробки постачає компанія Yolélé, заснована сенегальським шефом П’єром Тіамом.

Фоніо є ідеальним для варіння пива, говорить зірковий пивовар

 

“Це зерно легко використовувати у виробництві пива, оскільки воно вже оброблене і не потребує додаткового помелу”, – розповідає Олівер. 

За його словами, фоніо додають у процесі останнього етапу сахарифікації, що дозволяє витягти максимум аромату та смаку.

Цікаво, що, хоча фоніо має “горіховий” смак, коли його їдять як кус-кус, пиву воно надає абсолютно інші відтінки. Пиво з фоніо має тропічні фруктові та винні аромати, нагадуючи смаки лічі, аґрусу та манго. 

Фоніо надає пиву м’яку, округлу, шовковисту текстуру

Таке пиво смакує скоріше як ігристе вино, чим дуже дивує тих, хто вперше куштує крафтовий продукт.

 

Наразі обидві компанії активно працюють над тим, щоб виробництво фоніо могло здійснюватися у великих масштабах.

Завдяки своїм агрономічним перевагам, як-от мінімальна потреба у зрошенні та добривах, фоніо може стати важливим ресурсом для сталого виробництва пива, вважають пивовари.

 


Джерело https://newfood.media

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra