Харчовий гігант випустить шоколад із виноградних кісточок – NEWFOOD

Cargill вперше звернула увагу на технологію отримання шоколаду без какао від Voyage Foods три роки тому, говорить Енн Мертенс-Гойнг, директорка категорії шоколаду, кондитерських виробів та морозива в Cargill.

Зараз обидва партнери зайняті пошуком ідеальної синергії у виробництві стійких харчових продуктів. Для цього Voyage Foods використовує свою інноваційну технологію створення шоколаду, а Cargill використає потужні знання про “клієнтів, сенсорику та інгредієнти” і можливості глобальної комерціалізації.

“Зараз ми вивчаємо, як реагують клієнти на нове. Щоб зрозуміти, з чого почати. Це можуть бути як шоколадна стружка або печиво, так і покриття для морозива”, – говорить Мертенс-Гойнг. І додає, що не так багато харчових товарів викликають такі сильні емоції у людей, як шоколад.

У складі шоколаду без какао – суміш рослинних олій, тростинний цукор, виноградні кісточки та соняшникове білкове борошно

“Ви бачили, як сяють обличчя людей, коли ви даруєте їм шоколадний торт? Це те, що світ повинен зберегти”, – додає Адам Максвелл, засновник та генеральний директор Voyage Foods.

Наразі відгуки клієнтів Cargill на шоколад без какао є позитивними. Обговорення та проєкти з клієнтами вже починаються, але команда поки не знає, коли відбудеться перший запуск.

Найбільший потенціал Cargill бачить у шоколадній стружці або покритті для морозива, що складає досить велику частку споживання шоколаду. Тим паче, що ці альтернативи дуже близькі за сенсорним профілем до традиційного шоколаду.


Джерело https://newfood.media

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra