Новинка від українських крафтярів — в’ялена ковбаса з баранини — AgroPortal.ua

Крафтовий виробник Gregit.UA із карпатського села Шепіт має доволі широкий асортимент продукції: в’ялена риба та м’ясо, ікра, м’ясні джерки, генеральське сало тощо. У 2024 рік бренд зайшов із новим продуктом — в’яленою ковбасою з баранини.

Про це під час прямого ефіру в Instagram розповіла співзасновниця бренду Світлана Олексюк.

За словами підприємиці, продукт є справжнім відкриттям у світі в’яленого м’яса.

 

propData.content.image

Світлана Олексюк, співзасновниця бренду Gregit.UA

Виробництво ковбас — це трудомістка і важка праця. Цей продукт потрібно витримати 3-4 місяці, а то й п’ять. Ніхто не хоче «бавитися» з цим, а великі підприємства не будуть цього робити, оскільки немає достатньої кількості сировини.

Для приготування продукту використовується суто баранина та природні спеції. Тварин утримує сім’я Світлани, тому в якості сировини вона впевнена.

Джерело фото: Gregit.UA // Instagram

Джерело фото: Gregit.UA // Instagram

Першу партію Gregit.UA зробили ще в серпні, але вона ще не вся дозріла. Вийшло близько 50 кг.


Іванна Панасюк, AgroPortal.ua

 


Джерело http://agroportal.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra