Борщ за 2 тижня подешевшав на 6% – AgroTimes

Вартість продуктів, необхідних для приготування 4-5 -літрової каструлі борщу за традиційним рецептом від середини січня знизилася на 6%, переважно за рахунок здешевлення свинини на 10%.

Про це свідчать дані моніторингу департаменту агропромрозвитку та земельних відносин Донецької ОВА.

Так, вартість свинини в супермаркетах області знизилася на 18 грн/кг до 172, 97 грн/кг.

На 2,30 грн знизилася вартість набору солі та спецій – до 25,06. Також на 80 коп/кг подешевшала цибуля – до 17,53 грн/кг.

Найбільше за два останніх тижня подорожчала олія – на 3,13 грн/л – до 75,73 грн/л.

З овочів найбільше піднялася ціна на моркву – на 67 коп/кг – до 17,60 грн/кг. Також значно подорожчала картопля – на 66 коп/кг – до 23,93 грн/кг. Ціна буряка зросла на 34 коп/кг, до 19,27 грн/кг, капуста подорожчала на 33 коп/кг, до 14,60 грн/кг.

Томати подорожчали на 17 коп/кг, до 93,27 грн/кг.


Джерело https://agrotimes.ua/

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra