«Протягом 10 років альтернативне м’ясо стане повноцінною галуззю» — топменеджер Cargill – NEWFOOD

Глобальне споживання білка продовжуватиме зростати. Щоб задовольнити цей попит, знадобляться тварини, рослини, ферментація, культивовані інгредієнти, гібриди та нові інноваційні продукти. Це величезний виклик, але я вірю, що наша галузь впорається”, – говорить вона.

категорія “альтернативного білку” переросте з доповнюючої у повноцінну галузь

Елізабет Гутшенріттер, керівний директор з виробництва альтернативного протеїну в Cargill

Вона просто стане ще одним варіантом білка, який надає споживачам важливі поживні речовини та більше можливостей, поряд із традиційним тваринним білком, вважає Гутшенріттер.

Досягнення цієї віхи означає, що протягом наступних 5-10 років нам знадобляться альтернативи рослинному м’ясу та технології, придатні для масштабного виробництва.

Такими, вважають в Cargill, можуть бути мікопротеїни та застосування точної ферментації для отримання найрізноманітнішого білка.

До слова, Cargill, яка має довжелезну історію на ринку харчових продуктів, створила підрозділ альтернативного протеїну у 2019 році. Тоді ж його очолила і Елізабет Гутшенріттер, яка працює 17 років. 

 

Таким чином гігант продовольчого ринку показав відкритість до інновацій та підтримав їх розвиток. З того часу Cargill презентувала чимало розробок, як от екстравеганський шоколад чи білок із морських водоростей, який можна використовувати для створення рослинного м’яса.


Джерело https://newfood.media

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra