Інноваційний, але натуральний інгредієнт пригнічує ріст цвілі у хлібі та тортах – NEWFOOD

Продукт під назвою Shield V Plus Dry є натуральним інгредієнтом, який поєднує буферизований оцет і рослинні екстракти.

Інгредієнт запобігає розвитку цвілі в тістечках, тортильях та хлібі

Однак розробник зазначає, що продукт є універсальним. Його також можна застосовувати як природну альтернативу сорбату калію в емульсіях, соусах, заправках та інших продуктах з високим вмістом води.

Вчений Kemin працює над розробкою нових продуктів, архівне фото

Керолайн Екоффард, менеджер платформи продукту, розповідає, що уповільнити розвиток цвілі дає змогу синергія оцтової та сорбінової кислоти на молекулярному рівні.

Він вважає це потужним інструментом для подовження терміну зберігання продуктів. При цьому продукт є цілком натуральним на відміну від традиційних методів консервування, де використовуються синтетичні добавки. 

Його можна використовувати у виробництві хліба, десертів, тортів тощо. До речі, Екоффард акцентує, що один лише ринок тортів у 2019 році оцінювався в $43 млрд. Протягом 2020-2027 рр. він зростатиме на 3,3% щороку. Тож можливості застосування інноваційного продукту – надзвичайно широкі. 


Джерело https://newfood.media

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra