На Полтавщині відкрили мініцех з переробки фруктів, ягід та овочів – AgroTimes

У Пирятинській громаді на Полтавщині підприємиця Світлана Петровська відкрила мініцех з з випуску пастили, фріпсів, чурчхели, м’ясних джерок, сухих овочевих супів. Цей проєкт став одним із восьми переможців загальнодержавного конкурсу «Сади Для Перемоги».

Про це повідомляється на сторінці Пирятинської міської ради у Фейсбук.

У рамках гранту підприємиця отримала близько 250 тис. грн, на які було придбано сублімаційну сушарку, дегідратор для м’яса, фруктів, пастили та сухих пайків. В свою чергу родина Петровських витратила 50 тис. грн на облаштування приміщення під мініцех та придбання обладнання.

Перші партії пастили під торговою маркою «Легумінка» продають у місцевих кав`ярнях.

Підприємиця має амбітні плани розширювати виробництво з залученням найманої праці та збільшувати асортимент продукції, розпочавши виготовлення фріпсів, чурчхели, м’ясних джерок, сухих овочевих супів.

«Ми виготовляємо продукцію виключно з наших місцевих фруктів та ягід, які придбаємо у місцевих виробників та підприємців. Для нас важливо, аби продукція, яку ми пропонуємо споживачам, була смачною і корисною, тому орієнтуємся виключно на якісну сировинну базу», – сказала Світлана Петровська.

 


Джерело https://agrotimes.ua/

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra