На Закарпатті збивають морозиво з пива та сидру та варять варення з гострого перцю – NEWFOOD
“Гуцало Джелато” має широкий асортимент. Це ягідні щербети, пивне морозиво, морозиво з лісовими шишками, гілочками смереки, вершкове з овечого або козиного молока.
Виробник розповідає, що морозиво з овечого молока містить більше жирів, білків та вітаміну А, має менше лактози, виражену кремову текстуру та насичений смак. Вважається, що овече молоко допомагає добре відновитися організму, а також сприяє насиченню клітин головного мозку, що зумовлює поліпшення пам’яті та працездатності.
Козине молоко – найкращий пробіотик для травлення. Воно підтримує імунну систему та допомагає боротися з запаленнями.
“Гуцало Джелато” використовує природну колірну гамму та не додає штучні барвники.
“Тільки натуральні інгредієнти надають морозиву багатогранний смак та стійку текстуру”, – діляться підприємці.
Наприклад, у фіолетовий колір десерт підфарбовують ягоди яфини
Ніжно-рожевий – це сорбет із теруарного сидру. Також є морозиво із додаванням справжнього пива або смерекових гілочок.
До речі, “Гуцало” не зупиняється лише на морозиві. Тут можна знайти крафтові сири, безліч солодощів, мед та унікальні леквари.
Тут варять сирну карамель, яку можна мастити на млинці та оладки, а також варення із гострого перцю. Останнє часто застосовують як солодко-гострий соус до м’яса.