Впізнаваність українських яблук у світі зростає завдяки якості — AgroPortal.ua

Українські яблука, які переважно вирощуються у великих господарства, на відміну від польських кооперативних, мають кращу якість завдяки однорідності продукції.

Про це у матеріалі журналу «Садівництво по-українськи» розповів керівник компанії USPA Fruit Володимир Гуржій, пише AgroTimes.

За його словами, це сприяє зростанню впізнаваності українських яблук в світі.

Фахіваць також назвав основні передумови такого тренду: вітчизняні виробники навчилися виробляти яблука та дедалі роблять це якісніше.

«А по-друге, у нас немає розрізненої сировини, як у поляків, які можуть постачати 30–40 тис. тонн через кооператив, у якому 200 постачальників, а це все різне яблуко різної якості. В Україні сама бізнес-екосистема інша», – пояснює Гуржій.

За спостереженнями спеціаліста з експорту, Україна безумовно стає поступово дедалі помітнішим і потужнішим гравцем на ринку яблук.


Джерело http://agroportal.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra