Виробник гострих соусів збирає перший врожай перців — AgroPortal.ua

Бренд гострих соусів «ПеЧе» розпочав збір врожаю перців на своїй київській фермі.

Про це повідомляє бренд на своїй сторінці в Instagram.

«На фермі «ПеЧе» перший врожай. Найшвидшими виявилися перці сорту Халапеньо та Падрон», — зазначають крафтові виробники.

Цього року на фермі посадили 1250 кущів шести сортів. З цієї кількості має бути 0,5 т соусу.

Микита Єфанов, співвласник бренду «ПеЧе»

Перець — один із найрентабельніших продуктів, оскільки за правильного підходу з відходів лишається тільки хвостик. Сам перець йде на соус, з макухи можна виготовити олію чи спеції.

Серед найближчих планів «ПеЧе» — виготовити 5 тис. банок соусу, створити сталий асортимент, збільшити земельні ділянки під перець та відразу після перемоги вийти на міжнародний ринок.

Іванна Панасюк, AgroPortal.ua


Джерело http://agroportal.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra