Український виробник рослинного м’яса випустив суперболи з конопляним протеїном

Виробник продукції з рослинного м’яса Eat me at випустив на ринок суперболи з конопляним протеїном.

Про це говориться у повідомленні компанії.

Як зазначається, конопляним протеїном виробник замінив картопляний, який раніше привозили з Європи. І саме він став першим вагомим інгредієнтом, який виготовляється в Україні.

«А що відомо про конопляний протеїн? Він корисний, оскільки має 9 незамінних амінокислот, антиоксиданти, вітаміни групи В та корисні для серця ненасичені жири. Ще його часто називають суперфудом.

А тепер у поєднанні з мінералами коджі, які повні заліза, дріжджевими екстрактами, багатими на вітаміни В2, В6, В12, соєвими білками — рослине м’ясо Eat me at можна називати суперфудом Х2», — підкреслили в компанії.

Конопляний протеїн, який використовує Eat me at, виготовляється з насіння українського сорту коноплі, який називається «Глесія». Він був селекціонований в Глухівському інституті луб’яних культур, який працює ще з 1931 р. Цей сорт — чемпіон серед ненаркотичних конопель за насіннєвою продуктивністю. Сьогодні з нього і виготовляють волокно, і збирають насіння для конопляної олії та протеїну.

В rомпанії уточнили, що вже працюють над пошуком нових можливостей і скоро анонсують нові інгредієнти українського походження.

Для довідки: у вересні 2020 р. український стартап Eat me at вивів на ринок рослинне м’ясо, основою якого є текстурований соєвий білок.


Джерело http://agroportal.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra