Напої з адаптогенними грибами — американці розробили пробіотичні шоти – NEWFOOD

Американська компанія So Good So You розробила органічні пробіотичні шоти на рослинній основі, кожен з яких створений для підтримки певних оздоровчих функцій організму.

Порція соку об’ємом 50 мл містить мільярд пробіотиків та 20% добової норми клітковини.

Виготовляються функціональні напої методом холодного віджиму, оскільки так вдається зберегти максимум поживних речовин.

«Під дією високого тиску бактерії гинуть, а охолодження водою не дає соку нагріватися, зберігаючи при цьому активні ферменти», — кажуть виробники.

Кожен шот розроблений відповідно до певних потреб організму: для настрою, імунітету, покращення травлення, здорового сну, детокс тощо.

Нещодавно лінійка пробіотичних соків доповнилась напоями з адаптогенними грибами, включаючи шиітаке, майтаке та рейші.

Оскільки ці гриби можуть мати характерний смак, So Good So You розробили рецептуру, яка «маскує гриби».

Таким чином створили шот зі смаком чорниці, який містить вітамін D3 та 300 мг запатентованої суміші адаптогенних грибів. Він бореться з інфекціями та сприяє підвищенню імунітету.

А от порція соку з полуниці та сливи, окрім мільярда пробіотиків, має 30% добової норми вітаміну С.

У січні 2022 року лінійка функціональних соків поповниться новими смаками, серед яких шот з ашвагандою та шафраном та Energy shot, виготовлений з маракуйї, кортий містить таку ж порцію кофеїну, як чашка кави.

А тим часом, американці додали адаптогенні гриби у гарячий шоколад, щоб зробити його більш корисним.


Джерело https://newfood.media

Відповісти

Ваш email не публікується