Високогірна сироварня почала виробляти халумі – AgroTimes

Високогірна сироварня «Далекі гори» (Івано-Франківська область) почала виробляти сир халумі.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці господарства.

«Халумі – напівтвердий солоний сир, має високу температуру плавлення, тому його часто готують на грилі або просто смажать на пательні», – зазначається в дописі.

Сир додають до салатів, м’ясних страв і морепродуктів. Також халумі може бути самостійною стравою з овочами гриль.

Нагадаємо, сироварня також освоїла виробництво грюєра й пармезану.

Як повідомлялося, великі молочні компанії запроваджують у своє виробництво деякі позиції з асортименту крафтових сироварів.


Джерело https://agrotimes.ua/

Відповісти

Ваш email не публікується