Томати чері відправляють поштою в столичні ресторани – AgroTimes

Підприємство «Агрокоін», що у Водяному Запорізької області, на 3 га плівкових теплиць вирощує великі рожеві та жовті томати та різнокольорові томати чері. Останні продають у столичні ресторани через службу доставки недержавної пошти. Інші томати реалізують гуртовим покупцям та торговельним мережам.

Про це повідомляє журнал «Плантатор».

«Ресторани замовляють у нас продукцію з доставкою «Новою поштою», зазвичай це томати чері. Пакуємо їх у панетки й картонні коробки. Під час відправлення зазначаємо, що це овочі. Принаймні до Києва вони доїжджають без проблем», – розповів Андрій Чорний, власник «Агрокоін».

Великі партії забирають своїми машинами гуртовики й логістичні центри. Партію до тонни на невелику відстань – до Дніпра чи Запоріжжя – фермер може  доставити на своєму транспорті.

Господарство також має сторінки у фейсбуці та інстаграмі. Але ставку на продаж через соцмережі не робить, адже тут роздрібні покупці, яким потрібен асортимент. А господарство спрямоване на промислове вирощування огірків та томатів.

 


Джерело https://agrotimes.ua/

Відповісти

Ваш email не публікується