Виноробне господарство презентувало нове вино класичного бордоського бленду – AgroTimes

Виноробне господарство Князя Трубецького презентувало вино Chateau Trubetskoi Reserve 2018 з винограду Пті Вердо, Каберне Совіньйон, Мерло та Каберне Фран.

Про це повідомляється на сторінці Виноробного господарства Князя Трубецького у Фейсбук.

«Це перший український класичний «Бордоський бленд» –  насиченого рубінового кольору з повним ягідним смаком і ароматом, над створенням якого ми почали працювати з 2017 року, – йдеться у повідомленні. – Тоді ми зробили яскраве вино з сорту Пті Вердо, що було закладене на довгострокову витримку у баррік, де з часом ставало ще кращим. Двома роками пізніше, завдяки затяжній теплій осені, нам вдалось отримати вина найкращої якості з сортів Каберне Совіньйон та Мерло. Необхідний врожай Каберне Фран ми отримали в 2018 році, також з довготривалою витримкою у барріках».

У компанії запевняють, що процентний склад сортів у купажі дуже довго вивірявся і врешті спеціалісти отримали чудове вино.

Спробувати його закликають на фестивалі Kyiv Food and Wine Festival, який можна відвідати 5-6 червня.


Джерело https://agrotimes.ua/

Відповісти

Ваш email не публікується