Перший “М’ясомаркет” відкрили у Харкові • Meat-Inform

Після переорієнтації концепції компанії МХП за її франшизою було відкрито десятки нових закладів – магазинів “М’ясомаркет” та “Döner Market”. Перший “М’ясомаркет” в Україні почав працювати у липні 2020 року. Минулого тижня було відкрито вже 54-й заклад такого типу. “М’ясомаркет” з’явився у Харкові. Це перший подібний магазин у місті.

“М’ясомаркети” — це новий формат магазинів біля дому із ультимативним вибором м’яса та м’ясних продуктів, що минулого року запустив МХП. В “М’ясомаркетах” немає звичних продавців. Натомість, там працюють м’ясні сомельє, чия задача — дарувати гостям приємні емоції від гастрошопінгу, ділитися ідеями смачного приготування улюбленої м’ясної страви та допомагати із вибором усіх потрібних для цього інгредієнтів”, – йдеться на сторінці МХП у Facebook.

В асортименті магазинів крім курятини та м’ясопродуктів є індичка, свинина, яловичина, молочні продукти, соуси та ін.

 

Джерело https://meat-inform.com

Відповісти

Ваш email не публікується