В Іспанії зростає популярність “домашньої” свинини • Meat-Inform

За останніми даними, підготовленими іспанською асоціацією виробників свинини INTERPORC, споживання свіжої свинини у січні-липні в країні зросло на 8,31% порівняно з аналогічним періодом попереднього року.

Загалом споживання свинини в іспанських домогосподарствах досягло 488, 9 тис. тонн із 1,63 мільйона тонн загального споживання м’яса (курятина, свинина, яловичина та баранина). Це пов’язано з тим, що іспанці почали частіше готувати вдома.

Новини партнерів

Подібним чином у той же період споживання м’ясопродуктів зросло на 5,97%, і склало понад 457 тис. тонн свинини.

43% м’яса та м’ясопродуктів, що споживається в Іспанії – це свинина. У структурі споживання свіжого м’яса вона займає 30%, а м’ясопродуктів (хамон, ковбаси та ін.) – 82%.

Загальною тенденцією на ринку країни є попит на “здорову” їжу, м’ясо тварин, вирощених з дотриманням високих стандартів добробуту, зростанн популярності приготування їжі вдома. М’ясна галузь орієнтується на споживчі тенденції, запроваджуючи відповідні інновації. Так, на ринку з’явилося м’ясо зі зниженою концентрацією жиру, а на виробництвах починають підвищувати стандарти добробуту тварин та екологічні стандарти, зазначають в INTERPORC.

Джерело https://meat-inform.com

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra