Експерти S.B. Frozen Foods розповіли про технологію розумної шокової заморозки

Шокова заморозка ягід має ряд переваг перед своїми аналогами. Перш за все, такий вид заморозки дозволяє зберегти цілісність структури, товарний вигляд та смакові якості замороженої продукції. Про це розповів директор компанії S.B. Frozen Foods Семен Брік в ексклюзивному інтерв’ю для телеканалу «1+1», – повідомляє Agri-gator

«Якщо порівнювати промислове заморожування ягід з заморожуванням в домашніх умовах – різниця є доволі суттєвою. У звичайному, домашньому холодильнику процес заморожування ягід відбувається по-іншому, набагато повільніше і при розморожуванні, продукція втрачає свої корисні властивості та товарний вигляд. В той час, як шокова заморозка відбувається при температурі -35° С, що забезпечує майже миттєвий перехід рідини, що міститься всередині ягоди, в твердий агрегатний стан. Це дозволяє клітинам та тканинам суниці садової, малини, чорниці або ожини повністю зберегти свою природну структуру та поживну цінність. Таким чином, ягоди, що принесені додому з супермаркету взимку, за своїми корисними властивостями ідентичні ягодам, що були щойно зірвані з куща», – зазначає Семен Брік.

Ще однією перевагою даного виду заморозки є значний термін зберігання продукції. Так, ягоди можуть зберігатися до двох років, без втрати своїх властивостей.
Читайте також: Переробка ягід може стати новим надприбутковим трендом в Україні

«На вихідних до нас на завод S.B. Frozen Foods завітали журналісти телеканалу «1+1». Гості своїми очима побачили новітню технологію шокової заморозки малини, суниці садової, ожини і брусниці. У відеосюжеті ми показали журналістам тонкощі переробки заморожених ягід і то, як професійно за допомогою сучасних інноваційних технологій, оптичного сортування, ми досягаємо високої якості кінцевого продукту. Ділимося з Вами нашими можливостями: можемо відсортувати, заморозити, переробити, звертайтеся!», – зазначає власник S.B. Frozen Foods  Андрій Жуков, на своїй сторінці у Facebook.

 

На выходных к нам на завод S.B. Frozen Foods приезжали журналисты телеканала «1+1». Гости своими глазами увидели новейшую технологию шоковой заморозки малины, земляники садовой, ежевики и брусники. В видеосюжете мы показали журналистам тонкости переработки замороженных ягод и то, как профессионально с помощью современных инновационных технологий, оптической сортировки, мы достигаем высокого качества конечного продукта. Делимся с Вами нашими возможностями: можем отсортировать, заморозить, переработать, обращайтесь!

Gepostet von Andriy Zhukov am Dienstag, 25. Februar 2020

Agri-gator за інформацією Fruit-Ukraine.org

Відповісти

Ваш email не публікується