Крафтова пивоварня «Malle Brewery» отримала нагороду «Знак Якості 2025» – Techdrinks.info

За результатами протоколу засідання експертно комісії проєкту «Знак Якості»: враховуючи позитивну клієнтоорієнтованість, сучасні маркетингові рішення та якість послуг, що надаються, а також відмінну репутацію на ринку у своїй категорії, експертною комісією проєкту  «Знак Якості» було прийнято рішення про присвоєння Крафтовій пивоварні «Malle Brewery» у м. Обухів, що на Київщині  – статусу – Фіналіст Конкурсу «Знак Якості Україна» в категорії «Українська якість». У зв’язку з цим 25 лютого Крафтова пивоварня «Malle Brewery» удостоєна почесної нагороди «Знак Якості 2025» у номінації – Відзнака за якість, досконалість та патріотизм.

Malle
Brewery – це вузькоспрямована пивоварня, яку заснував бельгієць Вернер ван
Ломмел,  варить пиво лише в бельгійському стилі. Для цього пивовари
використовують традиційні бельгійські рецепти, інгредієнти для яких, зокрема
хміль та рідкі дріжджі, вони отримують із Бельгії.

Нещодавно пивоварня «Malle Brewery»  відсвяткувала 10 – річчя від своєї першої варки, а 1 травня пивоварня святкуватиме 10 років від дня заснування пивоварні.  З цієї нагоди був зварений новий вишуканий сорт пива – Quadrupel. У броварні варять пиво за давньою технологією ченців – трапістів з Абатства Вестмалл.

Номінація «Знак
Якості 2025» присвячена компаніям та підприємцям, які в такий складний час
залишилися та працюють в Україні, тим самим підтримують народ та економіку
України, надаючи якісні послуги та товари у своїй сфері.

«Нам від оргкомітету на Telegram прийшло повідомлення. Там вони запропонували пивоварні взяти участь у конкурсі, оскільки відслідковували нашу діяльність. Ми надали згоду, надіслали інформацію про пивоварню: кількість клієнтів, яких ми обслуговуємо; співпраця з партнерами та т. д.», – розповідає директорка пивоварні «Malle Brewery» Світлана Дубинюк.

За словами Світлани Дубинюк:

«Нагороду отримали за те, що в такий складний час стабільно працюємо, по можливості, збільшуємо кількість працівників. Завжди намагаємося максимально допомагати ЗСУ. Не секрет, що ми придбали декілька автомобілів, ще кожного місяця перераховуємо певну суму. Адже у нас є друзі, яким допомагаємо й опікуємося ними. До того ж, нашого пивовара – Дмитра Гудкова теж призвали до армії, тому сьогодні потреба допомагати збільшується».

Цікаво, що на
початку пивовари шукали людей, які б були зацікавлені їхньою продукцією, а з
часом вони стали шукати уже пивоварню.

«Зараз на пивоварні виготовляють 9 стабільних сортів пива. Також присутні 6 експериментальних сортів пива. Серед них є зелене пиво, яке варять на День святого Патріка. Для його приготування використовують ту ж бельгійську технологію, але з певними секретами. Ще одна цікава позиція – Malle Kriek  – легке, свіже та ароматне вишневе пиво. Цей напій показує ідеальний баланс солодкості та кислинки, його смако-ароматика відкривається ягідними відтінками у фруктовому обрамленні. Оскільки зараз є попит на більш легкі бельгійські елі, то плануємо в цьому році запустити лінійку дуже легкого пива – 3.5 % алкоголю. Ще будемо пробувати виготовляти безалкогольне пиво, а можливо і лимонад, квас».

Також Світлана
Дубинюк розповіла з чого складається якість пива «Malle Brewery»:

«Використовуємо міську воду, але до цього робимо водопідготовку. До речі, в м. Обухові дуже хороша вода, тут розташовані свердловини на 250 м вглибину. Працюємо по ГОСПу,забезпечуємо постійний контроль виробництва, у тому числі лабораторний. Ми співпрацюємо з лаборантами, також використовуємо мікроскоп для контролю пива. Кожну партію пива здаємо на аналізи», – додає Світлана Дубинюк.

Як говорить
Світлана Дубинюк, броварня «Malle Brewery» стала першим постачальником
бельгійського солоду від сімейної солодовні Dingemans, продукцію якої знають у
всій Європі за відмінну якість та прийнятні ціни. Завдяки технологіям
виробництва солоду Dingemans, пивовари можуть отримувати пиво з вишуканими
відтінками солодових, хлібних, карамельних або навіть шоколадних нот. Це
важливо для створення складних і виразних сортів пива. Дріжджі використовують
від компанії Fermentis – надійний
продукт з високою продуктивністю.

«Готуємо ще партію пива для відправлення в Бельгію. Експериментально один раз уже відправляли, нам було цікаво чи сподобається бельгійському споживачеві пиво в бельгійському стилі виготовлене в Україні. Наш експеримент вдався і пиво оцінили. До речі, пиво там продається у пабах, – каже Світлана Дубинюк, – З великою надією чекаю на відновлення пивних конкурсів. Адже конкурси – жива конкуренція, де можна порівняти своє пиво в такому ж стилі, це завжди цікаво».

 

Броварня «Ципа» за результатами UNTAPPD отримала 15 відзнак у 2024 році


Джерело https://techdrinks.info

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra