Українськими овочами зацікавилися японські ресторатори – AgroNews

Україна готова постачати продукцію в японські заклади громадського харчування, а також розширювати співпрацю в агросекторі та торгівлі з Японією. Про це йшлося під час зустрічі міністра аграрної політики та продовольства України Віталія Коваля з представниками японських компаній Zensho та Maekawa, а також Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA), передає пресслужба Мінагрополітики.

«Zensho має 15 тисяч ресторанів по всьому світу, 10 тисяч з яких знаходяться в Європі. Тому їм цікава наша агропродукція. Зокрема, овочі – картопля, капуста і цибуля» , – зазначив Коваль.

Він зауважив, що співпрацю між країнами також можна розвивати і в напрямках харчових технологій, м’ясного скотарства, вирощування рисових культур і виробництва молочних продуктів.

За словами Коваля, мова йде не лише про експорт аграрної продукції в Японію, а й про відкриття переробного заводу в Україні з виробництва удону та рамену.


Джерело https://agronews.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra