На Рівненщині відродили сторічний рецепт вареників з сомом – SEEDS

Рецепт, якому 100 років, відродили працівниці етнопарку “Ладомирія”, котрий розташований у місті Радивилів Дубенського району Рівненської області, пише SEEDS

Про тонкощі приготування вареників на заварному тісті та ще й з особливою начинкою розповіла помічниця шеф-кухарки Іванна Булига. Це не звичні для вареників сир, картопля чи капуста, вишні чи сухофрукти, гречана чи пшоняна каші, з якими господині ліплять вареники. Цього разу йдеться про вареники із рибною начинкою, а саме — із сомом.

“Начинка із риби дещо призабута. Колись готували цю страву з коропа. Сьогодні для начинки використовують філе сома, попередньо ретельно очистивши від шкіри, кісточок та нутрощів”, – розповіла Суспільному Іванна Булига.


Пані Іванна додала, що рецепт вареників із сомом трохи осучаснили — у заварне тісто для кращого смаку, та й кольору, додають шпинат. Щоб тісто вийшло еластичне та добре ліпилося, наприкінці замісу вливають ще й олію.

SEEDS


Джерело https://www.seeds.org.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra