Які тренди формують споживачі м’яса птиці – AgroTimes

Сучасні тенденції в галузі переробки м’яса птиці часто змінюються, і операторам ринку треба бути готовими до швидкої адаптації своїх продуктів до смакових і культурних уподобань споживачів у різних регіонах.

Про це в інтерв’ю журналу «Наше птахівництво» розповів Андрій Бурко, директор переробного комплексу Володимир-Волинської птахофабрики.

«Підвищується попит на здорове харчування, зокрема на продукти з меншим умістом насичених жирів, консервантів і штучних добавок. Споживачі все більше шукають інформацію про походження продуктів, їхній склад і процес виробництва, ‒ зазначив він. ‒ Це означає, що підприємствам треба впроваджувати системи відстежування й маркування продуктів, щоб забезпечити максимальну прозорість для споживачів».

Також Андрій Бурко додав, переробний комплекс усе більшу увагу приділяє скороченню відходів у виробничому процесі.

«Сучасні методи перероблення побічних продуктів і відходів дозволяють зменшити екологічний слід і підвищити ефективність виробництва, ‒ зауважив він. ‒ Подорожчання сировини та транспортних витрат може змусити підприємства змінювати стратегії ціноутворення, а також підвищувати ефективність логістики й виробництва».

Підприємства мають пристосовуватися до змін у економічних умовах, як-от інфляція, регулювання цін, зміни в податковій політиці, що впливають на витрати й прибутковість, вважає Андрій Бурко.

Раніше ми писали про споживацькі тренди яєць в Україні.


Джерело https://agrotimes.ua/

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra