Вино на Тернопільщині витримують в амфорах – AgroTimes
Сімейна виноробня Father’s Wine, що в Гусятині на Тернопільщині славиться унікальними винами із нестандартних сортів винограду, у тому числі й автохтонних. А також незвичними технологіями – як то витримка вина в глиняних амфорах.
Про це повідомляють «Тернополяни».
Зазначають, що виноробня працює вже 15 років, а зараз навіть експортує вино до Естонії, Грузії, Японії та США.
«Зараз виноробня використовує як традиційні методи, так і інноваційні технології, наприклад, витримку вина в глиняних амфорах, та експериментує з різними сортами винограду, включаючи місцеві автохтонні. Попри труднощі, пов’язані з війною та початковими проблемами з ліцензуванням та оподаткуванням, Father’s Wine досягла значних успіхів, збільшивши обсяги виробництва у 10 разів», – йдеться у повідомленні.