Названо дешевий варіант переробки картоплі — AgroPortal.ua

Виробництво охолодженої картоплі з терміном зберігання 7-10 днів і пакованням 5-10 кг може бути цікавим для невеликого переробного цеху неподалік великих міст.

Таку думку висловив керівник компанії «Толсма Текнік» Олесь Капітанчук журналу «Садівництво по-українськи», пише Agrotimes.

«Цей охолоджений продукт, нарізаний на половинки, четвертинки, кубики, соломку фрі, кульки та будь-які варіанти нарізки, може бути актуальним для HoReCa і мереж супермаркетів», — пише він.

Охолоджені овочі — простіший та значно дешевший варіант переробки картоплі на відміну від замороженої фрі та чипсів. Порядок інвестицій у таке виробництво може складати сотні тисяч євро.

«Але у цьому напрямі є суттєвий нюанс — термін реалізації продукту, який без термічної обробки складає 7-10 днів, — зазначає експерт. — Якщо додати до лінії автоклав для термічної обробки, термін можна подовжити до трьох тижнів. Є варіанти обладнання з довготерміновою обробкою, яка дозволяє зберігати кінцевий продукт до 3 місяців. Тому планувати такий проєкт потрібно під відповідні ринки збуту».


Джерело http://agroportal.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra