Охолоджена картопля – недорогий варіант переробки поблизу мегаполісів – AgroTimes

Для невеликого переробного цеху неподалік великих міст може бути цікавим виробництво охолодженої картоплі з терміном зберігання 7-10 днів і крупною упаковкою 5-10 кг.

Про це йдеться у статті Олеся Капітанчука, керівника компанії «Толсма Текнік», для журналу «Садівництво по-українськи».

«Це охолоджений продукт, нарізаний на половинки, четвертинки, кубики, соломку фрі, кульки та будь-які варіанти нарізки може бути актуальним для HoReCa і мереж супермаркетів», – пише він.

Охолоджені овочі – простіший та значно дешевший варіант переробки картоплі на відміну від замороженої фрі і чипсів. Порядок інвестицій у таке виробництво може складати сотні тисяч євро.

«Але у цьому напрямку є суттєвий нюанс – термін реалізації продукту, який складає без термічної обробки 7-10 днів, – додав експерт. – Якщо додати до лінії автоклав для термічної обробки, термін можна подовжити до трьох тижнів. Є варіанти обладнання з довготерміновою обробкою, яка дозволяє зберігати кінцевий продукт до 3 місяців. Тому планувати такий проект треба під відповідні ринки збуту».

 


Джерело https://agrotimes.ua/

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra