На Новий рік українці питимуть крафтове пиво із шоколадом, який здобув світове визнання – SEEDS
Український бренд Sisters A. Chocolate у співпраці з броварнею VARVAR створив унікальне пиво до новорічних та різдвяних свят, пише SEEDS.
Для напою використали чорний шоколад із домініканської какаовели, а також ялівцеві ягоди та вишневий сік. У результаті вийшов молочний стаут із нотками гіркого чорного шоколаду, хвої та легкою ягідною кислинкою.
Пиво буде ідеальним вибором для святкового столу, поєднуючи традиції пивоваріння та вишуканість шоколадного мистецтва, вважають розробники.
«Ми любимо пиво (obviosly) і ми любимо шоколад. І це таке універсальне поєднання, що вже трохи банально, але від цього в жодному разі не менш смачно. Ми взяли домініканську какаовелу, ялівцеві ягоди та вишневий сік і додали це все в молочний стаут. У результаті маємо стаут із нотками суворого гіркого чорного шоколаду та хвої з легкою ягідною кислинкою», – говорять виробники.
Нещодавно шоколад Sisters A. Chocolate здобув визнання на міжнародному конкурсі Academy of Chocolate, отримавши золоту та п’ять срібних нагород.
«Спершу не могли повірити в результати, але тепер ми неймовірно щасливі. Дякуємо всім, хто любить наш шоколад. Ця підтримка — частина нашого успіху» — кажуть співзасновниці бренду, Олена Голоденко та Олександра Осіпова.
Academy of Chocolate, створена у 2005 році, є одним із найпрестижніших конкурсів у світі крафтового шоколаду. У 2023 році на нього подали понад 1400 заявок із більш ніж 50 країн, що підкреслює значущість отриманих нагород для українського бренду.