Тернопільські бровари варять пиво з гречки, котру виростили на власному городі – SEEDS

У 2016 році засновник «Козівської Ремісничої броварні» Володимир Ярема почав варити пиво. Пивовар самостійно досліджував інформацію про домашнє пивоваріння, пише SEEDS.

Сьогодні в асортименті броварні є 15 видів пива, і кожне має свою історію.

«У нас є пиво «Медова ніч», яке ми просто не могли не зварити, оскільки наша родинна пасіка, якою займався ще мій прадід, налічує вже понад 100 років.

Варили гречане пиво, з гречки, котру виростили на власному городі.

Для пива з виноградом і на домашніх яблуках вперше використали винні дріжджі, призначені для ігристих вин. Для виготовлення пива «Чічка» використали 8 різних трав і спецій», – розповів Володимир Ярема журналу «Напої. Технології та Інновації».

Нещодавно у броварні зварили ексклюзивний продукт «Ґозе із обліпихи» створене у колаборації з Козівською Ремісничою Броварнею та «ФАМА – ягідна мама». Частина отриманих коштів з продажу напою були передані для ЗСУ.

SEEDS


Джерело https://www.seeds.org.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra